fbpx

Om os

Bredebro Automobiler ApS er et stærkt & dedikeret bil hus, hvor kundens ønsker, behov og gode oplevelse har første prioritet.
Vi bestræber os altid efter at skaffe de bedste brugte biler, til konkurrencedygtige priser.

Hos os finder du et stort udvalg af alle typer biler. Uanset om du søger en lille bybil, en rummelig familiebil eller en hurtig sportsvogn, har vi noget for enhver smag. Vores erfarne og dygtige personale står altid klar til at hjælpe og rådgive dig til det helt rigtige bilvalg, finansiering og forsikring.

 

Vi vil være kendt for vores gode kundeservice. Vi vægter højt at give dig en personlig og god købsoplevelse, hvor du føler dig tryg og godt informeret. Derudover tilbyder vi en omfattende garantiperiode, så du kan købe din bil med større ro i sindet.

Vores personale i salg & indkøbsafdelingen kommer med årtiers branche erfaring.

Vi har dertil et stærkt team af mekanikere, som er specialiseret i at vedligeholde og reparere biler. Vores ekspertise sikrer, at vi altid har den nødvendige viden og udstyr til at udføre ethvert nødvendigt arbejde på bilen. Dette betyder, at du kan stole på, at bilen er blevet gennemgået af professionelle, og at den er i god stand, når du køber den hos Bredebro Automobiler.

Flyv en tur med os i vores lokaler, i videoen her:

Play Video
Følg os

Du vil altid møde os med et smil!

"
Vi kan svare på alle spørgsmål du må have omkring dit bilkøb.

Klar til en prøvetur?

Vores team er kendt for.

  • Ærlig & reel bilrådgivning.
  • Entusiasme & kærligheder for biler.
  • Dedikeret medarbejder, som går langt for at tilfredsstille kunder.
  • Årtiers branche erfaring – unik ”know-how”.
Bilforhandler, Biler til salg, Brugte biler, Nye biler, Autoværksted, Klargøring af biler, Prøvekørsel, Finansiering af bilkøb, Forsikring af bil, Kundeservice, Garanti på biler, Bredebro Automobiler
Bredebro Automobiler © 2023.